Tävlingsfix

Nu har Amanda ridit Frolle och det gick väldigt bra! Dom såg fina ut tillsammans även om det var ovant för dom båda. Haha, Frolle stannade upp i ett enkelt byte för att han inte förstod Amandas signaler - som hon brukar göra på Princen - och kollade på mig typ som att fråga "vad ska jag göra Pernilla?!"! Haha, min gullisfrolle ♥ Jag ser fram emot imorgon och jag vill att ni håller alla tummar och tår för att det ska gå bra för vårat lag trots allt strul som varit. Nervös lagkompis och ponnyägare här! 
 
Förresten, angående de "hemliga" planerna.. Det behöver inte bli så blandade känslor som jag först trodde, vi har nämligen kommit på en bra lösning! Så skönt för både mig, min familj och **** ♥ 
 
Allt är packat inför imorgon, förutom mina saker då förstås. Men dom ska ju inte med, så det gick snabbt att bli klar idag ;) Uppdaterar er mer under dagen i morgon! 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Erika

Känslomässiga saker är alltid jobbiga, men de underlättar om man hittar bra lösningar. :)

Svar: Precis!
Pernilla Hägglund

2013-09-14 @ 22:00:18
URL: http://eriikapettersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|