Långfredag

Hej på er allihopa! Jag hoppas eran långfredag varit och är fortfarande lika bra som min.
 
Jag började dagen med att kliva upp klockan sju och gå direkt ut till hästarna. Red Leon först och han kändes fin som vanligt! Vi jobbade med galoppfattningar idag och det gick helt okej. Han blev lite trött så då avslutade jag med en gång eftersom jag inte vill att han ska tycka något är jobbigt - bara roligt. 
Frolle tömkörde jag lite lätt med väldigt lång framskrittning - först för hand och sedan på töm med lite sidvärtsjobb. Sedan fick han trava och galoppera på volt. Han såg riktigt fräsch och fin ut måste jag säga! Han var vägvinnande och mycket glad för att jobba igen. Öronen spetsades så fort vi svängde in på banan för då visste han att det var jobb på gång! Bästa Frolle ♥
 
Sedan åkte vi till Njurunda där Madde bor och åt påskmiddag. Hon bjöd på paj både som mat och efterrätt och det var himla gott! Just nu är jag och Fredrik hundvakt åt min kompis hund Indra. Hon följde med mig ut till stallet och mockade nyss och det var lite läskigt med kärran tyckte hon, men nu ska vi snart gå ut på en lång promenad. Mysigt! 
 
Displaying photo2.jpgDisplaying photo3.jpgDisplaying photo4.jpgDisplaying photo5.jpg
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|