Update

Hej! Jag har så jäkla mycket just nu så jag har lagt bloggen lite åt sidan för att hinna med allt omkring. Jag har två stora prov som jag måste plugga till och en hemuppgift som ska vara inne på onsdag nästa vecka, som jag inte ens börjat med. Paniken gnager i mig.. 
 
Men.. Nog om ett sånt tråkigt ämne! ;) Jag har ridit Frolle på banan igår och idag. Igår kändes han ok. Han drog väldigt åt höger och ville inte riktigt böja igenom vänstersidan. Jag tror det kan ha att göra med när han skadade sig eftersom han förmodligen överbelastade sitt vänstra bakben då. Idag var han desto finare att rida i alla fall! Det kändes att jag ridit igenom honom någorlunda igår. Han var mycket mjukare och jämn i sidorna, men det kändes fortfarande att han satt fast lite. Det släppte dock mot slutet när han blev riktigt mjuk! I morgon ska han bara skrittas och ta det lite lugnt så han får mycket energi till söndagens tävling i Sollentuna
 
Nu ska jag kasta i mig lite middag och sedan ska jag ta in Leon och göra i ordning honom. Det känns som att det var jättelängesen jag red honom, men det var ju faktiskt i onsdags jag satt på honom sist! Han är ju så himla rolig att sitta på, min fina Lellis, så man vill gärna rida på honom varje dag. Men det går ju tyvärr inte. I alla fall inte än :) 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|