Ett ordentligt HEJ

Hej! Gud, förlåt för min uppdatering det senaste. Det har bara blivtit rubrik+bilder och så ska det ju inte vara, men det har haft sin anledning. Jag och min pojkvän har ju varit i Stockholm där han bor under helgen och jag har då helt enkelt spenderat tiden där med bara honom. Snart börjar skolan och dom normala rutinerna vilket innebär att vi inte kommer träffas särskilt ofta, så då vill man gärna ta vara på när vi är tillsammans. Det tror jag ni förstår! 

 

Jag är hur som helst hemma nu igen. Jag har precis varit ute och skrittat Frolle! Även fast jag bara varit borta några dagar så kände jag när jag kom ut i hagen hur mycket jag saknat mina älskade killar. Jag skulle aldrig klara av ett liv utan hästar, det skulle vara så tomt! Som sagt så skrittade vi bara eftersom han vilat helt nu i tre dagar. På torsdag ska jag rida honom som vanligt och innan dess blir det lättare joggpass i skogen och på banan. Nästa vecka ska vi äntligen tävla igen! Jag längtar :D 
 
Leons svullnad verkar ha gått ner mycket nu under de dagar jag varit bortrest! Jag kikade bara en snabbis ute i hagen och det såg riktigt bra ut, men jag ska titta närmare ikväll när jag tar in dom. Jag längtar så mycket tills jag ska sätta igång honom igen! Det ska blir väldigt roligt att se vad han kommer ihåg från i våras och dessutom att lära honom nya saker. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|