Hemma idag

Min enda lektion för dagen ställdes in i morse, så jag har varit hemma hela dagen. Hur skönt?! Jag har tagit mig tid till att titta på första sändningen av dressyr VM. Vilken ritt Patrik och Scandic gjorde! Så fina, men om jag får säga det själv tycker jag att det var dåligt betalt. Jag rös i hela kroppen under ritten. Tyvärr missar jag Tinne och Anton ikväll, men det går ju att titta i efterhand. 
 
Jag får alltid så himla ont i huvudet när jag tar det lugnt och är ledig. Det är som att min hjärna och kropp inte klarar av att inte göra någonting utan måste hålla igång hela tiden (det kan min pojkvän Fredrik intyga, hehe..). Men ikväll blir det full fart så då kommer nog min kropp bli nöjd igen. Vid halv fyra tänker jag gå ut och rida Leon. Egentligen var det tänkt att han skulle vila idag och aktiveras imorgon, men nu när jag är ledig tänker jag ta tillfället i akt så kanske jag kan få lite sovmorgon imorgon istället. Stallet ska såklart fixas och halv sju ska jag åka till ridskolan med Frolle för lektion. Jag längtar jättemycket! Det känns som att vi behöver ögon från marken nu och lite nya övningar att kämpa vidare med. Det ska bli superroligt. 
 
Vad gör ni idag? :) 
 
 
Min fina 3-åring!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|