Onsdag

Hejsan! Jag har precis kommit innanför dörren efter att ha hjälpt Fredrik vaxa sin bil och fyllt på lite olika saker i epan. När blev jag bilintresserad liksom? Haha, nej, men det var ganska roligt faktiskt. Jag har nog inte öppnat motorhuven på epan sedan jag köpte den - jag bara kör och hoppas den håller. Typ. 
 
Innan bilfixet så har jag och Fredrik åkt in till stan två gånger, först för att köpa ost och kex till ikväll och sedan var vi tvungna att åka in igen för att hämta mitt nya x-trafikkort som jag måste ha nästa vecka när skolan börjar igen (tredje och SISTA året!!). Just nu väntar jag på att mamma ska bli klar med maten. Efter det ska jag sticka till det allra bästa stället i hela världen - stallet! Jag ska jogga Frolle på banan, mocka, packa hösilage och sedan ska jag även trimma Buttler. Erica är inte hemma så jag ska rida honom för att han inte ska vila. Dessutom ska vi ju tävla nästa vecka så det är bra om jag trimmar honom lite! 
 
Vad gör ni idag? :) 
 
 
Jag och Buttler i Edsbyn förra året. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|