Nytt under SIHS

Här kommer det bilder på det jag köpte under showen på Friends! Jag köpte även en ring och fyra paddar från Mias RS som tyvärr inte kom med på bild. 
 
Åh, jag dog när jag såg dessa boots! Det skrek ju bara "kööööp mig" om dom, haha. Dock kunde jag inte bestämma mig om det verkligen var värt det men jag kunde inte hålla mot. Dessa kommer sitta snyggt på Frolles och Leons framhovar under deras ärevarv nästa år! ;) 
 
På Lövsta Stuteri hade nästan alla hästar sådana här pannband. Innan gillade jag dom inte alls men efter att ha spenderat 1 månad med dom har jag förälskat mig! Det var jättesvårt att hitta ett svängt i brunt läder på mässan så jag hade verkligen tur. Leons nya vardagspannband! 
 
 
Det nya tävlingspannbandet fick bli ett stilrent, men glittrigt, från Perfect Sit. Det är verkligen fint och jag längtar tills vi får inviga det på tävlingsbanan! 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|