Löshoppningen

Förlåt mig för uppdateringen senaste dagarna.. Det har verkligen varit fullt upp! 

Leon skötte sig jättebra på löshoppningen. Det gick ganska bra att lasta honom hemma och även resan gick jättebra. Jag promenerade honom ganska länge innan det var dags att löshoppa. Han fick kolla in ridhuset och kliva över lite bommar. Sen fick han springa några varv utan bommar och ett varv med markbommar. Han kom lite tokigt på de första två hindrena några gånger, han fick inte riktigt med sig bakbenen kan man säga haha. Några varv gjorde han dock riktigt fina! Jag har allt på film, men ingen på datorn ännu. Dock finns det en snutt på instagram, så om ni vill smygkika heter jag pernillahagglund där. 
Lastningen sen gick skitdåligt.. Det tog 1,5 timme och det förklarar väll ganska mycket? Man blir jäkligt less alltså, men det är bara att vara envis som tusan och försöka hålla sig i skinnet. 

Resten av dagen har spenderats i stallet den med. Den vanliga mockningen, skrittade Frolle och sen har det fixats inför tävlingen. Jag är helt slut i kroppen så nu ska jag och Fredrik mysa ner oss i sängen till en film och ladda upp inför imorgon! Kanske dags att plugga program också.. 






Kommentarer
Postat av: Malin Ottenbäck

Lycka till i morgon på tävlingen!
Jag ska tyvärr inte dit, hade ingen skjuts :(

Svar: Tack!Vad synd! Du får komma på våra nationella utetävlingar i maj istället :)
Pernilla Hägglund

2014-02-23 @ 08:52:36
URL: http://tildaomalin.blogg.se
Postat av: Malin Ottenbäck

Haha oj, menade idag ;)

2014-02-23 @ 08:52:56
URL: http://tildaomalin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|