Måndag

Jag måste börja med att säga hej! Det var så himla mycket igår, inte en lugn stund kan man säga, så jag hann inte med att blogga. Det var ju mycket i söndags också förstås men då blev det ganska "torra" inlägg kan jag tycka. Men nu är det lugnt igen! 
 
Idag är jag hemma från skolan. Hästtandläkaren ska komma hit och raspa tänderna på mina pojkar klockan tio och då vill jag gärna vara med. Hon hade inte tid att komma på kvällen, då jag inte går i skolan, så jag får helt enkelt stå över en skoldag. Hon har gått utbildning i USA om jag inte har fel och blev rekommenderad av min förra tandläkare som dessvärre är väldigt upptagen i Norge just nu. De båda är alltså specialiserade på tänder. Det känns skönt! 
 
Om tiden finns och om han inte är allt för lullig efter lugnande så ska jag och mamma lastträna lille Leon senare. Hon har varit sjuk i flera veckor så vi har inte kunnat göra det som planerat. Och förresten, på onsdag ska jag rida honom igen! Jag längtar! 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|