Onsdag

Godmorgon allihopa! 
 
Idag är det onsdag, bara en lektion på schemat och jag kommmer hem halv två. Jag älskar onsdagar. När jag kommer hem ska jag gå direkt ut till stallet. Frolle ska få gå ett joggingpass i skogen och jag funderar faktiskt på att göra det på kandaret. Kanske testa plocka upp honom lite i formen och använda den naturliga energin till att prova samla snäppet mer några steg. Jag får fundera på det några timmar till :) 
 
Ikväll ska jag kanske iväg till Friskis med pappa och köra ett gympapass, om inte han får för sig att åka skidor istället. Och då tänker jag verkligen inte följa med, haha! Längdskidor och jag är inte dirket nära vänner om jag säger så.. 
 
Nu ska jag gå in på kommunikationslektionen och köra en film om "svenska tecken för de som saknar koll". Jag och Ida är faktiskt riktigt nöjda med den, så vi får hoppas läraren samtycker! 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|