Sjuk?

 
Det är nog fler än denna läsaren som undrar varför jag besöker sjukhuset då och då nu, jag har ju inte riktigt berättat det men nu ska jag göra det i alla fall. 
 
Nej, jag är inte sjuk. Eller jag vet faktiskt inte. Man kan nog säga att det är det jag vill ta reda på åtminstone. 
I höstas hade jag körtelfeber i lite drygt en månad. Några veckor efter att jag blivit frisk upptäckte jag en ganska stor knöl bakom örat. Jag väntade några veckor ifall den skulle försvinna men den gjorde aldrig det, så jag gick till skolsköterskan. Hon trodde att det nog var svullnader i lymfarna efter körtelfebern och upptäckte två till lite längre ner bakom örat - en lika stor som en ärta och en lite större. Hon tyckte att jag skulle vänta en vecka till och om de inte var borta då skulle jag kontakta hälsocentralen. 
 
I december åkte jag in till hälsocentralen läkaren där trodde också att det var svullnader, eller eventuellt fettknölar. De sa åt mig att vänta en månad och komma tillbaka om de inte försvunnit. De försvann inte så jag åkte in igen. Då fick jag ta ett blodprov (som inte visade något ovanligt) och han skickade en remiss till öronavdelningen på sjukhuset i Hudiksvall. Nu hade jag också upptäckt en till knöl, fast på halsen.
För någon vecka sen var jag där. De gick genom bakom näsan med en slang för att kolla om lymfkörtlarna där var svullna och möjligtvis kunde ha orsakat knölarna. Men de hittade inget, så nu skickade denna doktor en remiss till ultraljud på Gävle sjukhus och där var jag idag som skrev tidigare. 
 
Så än så länge vet jag inte vad det är, men förhoppningsvis är det inget farligt! 
 
 


Kommentarer
Postat av: Karin

Kommentera gärna på min frågestund om Bessa på bloggen! :-D

2014-01-30 @ 19:39:48
URL: http://isisowner.weride.se
Postat av: kusinvitamin

Vill skriva bra men det känns inte bra att skriva bra då du inte vet vad det är, men får verkligen hoppas att läkarna hittar felet! Kram på dig!

Svar: Det får vi verkligen hoppas! Kram kram!
Pernilla Hägglund

2014-01-30 @ 20:32:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|