Torsdag

Hej allihopa! Favvodagen är här och är på väg mot sitt slut, och då är det fredag. Haft en jätterolig dag i skolan med dissektion av kräfta och räka, idrott och engelska. På idrotten hade vi cirkelfys och det var så kul! Min rumpa är helt död, så jag räknar med värsta träningsvärken till helgen. Vi hade hörförståelse samt genomgång av verb på engelskan och jag fattar verkligen inte hur man kan vara bra på att lyssna och svara på frågor samtidigt?! Det är ju verkligen skitsvårt och pinsamt när man lämnar in ett halvt blankt häfte. Som tur är vägde jag upp det lite bättre på verben, haha. 
 
Jag kom hem strax efter halv sju och då käkade jag lite snabbt med mamma och pappa innan jag gick till stallet. Tjugo minusgrader stoppar inte mig och Frolle heller.. 45 minuters skrittrunda blev det idag. Mysigt, men fy så kallt. Hoppas graderna sjunker till i morgon när jag ska trimma på banan! 
Håll utkik här på bloggen ikväll, det kommer upp ett långt inlägg om min och Frolles utveckling tillsammans efter önskemål om det. Kul va? :) 
 
 


Kommentarer
Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Vi hade cirkelfys igår och jag är helt SLUT i mina ben! Upphopp är dödens alltså..

Svar: Så kul, men SÅ sjukt jobbigt!
Pernilla Hägglund

2014-01-24 @ 10:23:04
URL: http://neapocalypse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|