Vaccinering och plugg

Nu när jag kom hem fick jag reda på att hästarna skulle vaccineras om bara någon timme, så jag kan inte rida idag. Eller jag kan ju, men jag har aldrig ridit samma dag som en vaccinering. Veterinärerna säger alltid att det är ingen fara men jag tränar inte samma dag som jag blivit vaccinerad, då ska inte hästarna det heller. Man kan ju alltid bli lite stel och känna sig lite sjuk efteråt. Himla typiskt dock när jag verkligen såg fram emot att rida i skogen med Frolleman idag, det är ju så mysigt väder - snöar och är soligt.
 
Nu blir denna onsdag en pluggdag istället. Har några kapitel i Entreprenörskap som ska göras och tre uppgifter om foder. Känner mig inte alls motiverad till att sitta här och plugga resten av eftermiddagen, men jag kanske piggnar till lite efter att jag klickat hem ett kandar.. ;) 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: ・゚♥ ✞ ✧:* Neapocalypse - Sveriges unikaste hästblogg! *:・゚♥ ✧* ▲

Du kan ju ta en liten skrittrunda i skogen bara :) ♥

Svar: Man ska inte göra det heller samma dag som vaccinering. Fick det bekräftat av veterinären som var här alldeles nyss, en ny som verkade lite mer seriös än dom andra distriktarna. De ska även ta det lugnt cirka 3-5 dagar och man ska kolla extra noga om de äter, dricker och mår bra :)
Pernilla Hägglund

2014-01-15 @ 15:37:46
URL: http://neapocalypse.blogg.se
Postat av: Annika

Fin ponny :)

Svar: Tack!
Pernilla Hägglund

2014-01-15 @ 16:38:25
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Malin Ottenbäck

Fin bild! :)

Svar: Tack!
Pernilla Hägglund

2014-01-15 @ 21:35:08
URL: http://tildaomalin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|