Godmorgon!

Godmorgon ♥ Glädjens dag idag för nästan alla 95:or som tar studenten. Så himla avundsjuk på er och glad för er skull! Själv känner jag några stycken som sparkas ut i vuxenlivet idag, men bara en här i Hudik som jag ska åka och fira senare. Min barndomsvän Jennie! Jag har känt henne hela livet och vi bor dessutom grannar. Stort grattis till henne ♥
 
Jag var uppe tidigt i morse för att göra klart i stallet och rida Frolle. Vi joggade lätt i skogen, men det blev mest skritt. Jag styrde ut honom i skogen så han fick träna på att lyfta fossingarna och rida slalom mellan träden. Rolig variation! I morgon är det dags för lösgörande jobb på banan igen innan söndagens start i Njurunda. Han kändes ganska bra igår och blev riktigt fin mot slutet, speciellt i galoppen där han hittade en mycket bra takt och form.
 
Buttler var också bra igår. När jag skrittade fram honom var han lite seg och inte riktigt framför skänkeln men efter några övergångar var han sitt vanliga jag igen med en motor som skulle kunna driva 10 000 bilar genom ett berg, haha. Han var lite vrång stundvis men blev fin mot slutet. Jag red igenom LB:1an med honom för att veta vad som behöver tränas på. Flytet måste förbättras, det blev lite väl mycket "av och på" nu, och han måste runda sig mer runt skänkeln i serpentinbågarna. Jobbade med galoppen i slutet och tog hjälp av ett spö för att kunna peta in innerbak för att han skulle räta upp sig mer och komma under sig. Av det blev han lugnare i tempot och mycket bärigare. Dock var det väldigt jobbigt för honom så vi avslutade efter det. Han var duktig tycker jag :) 
 
 
Jag och Buttler igår. Erica kommer skicka lite fler bilder till mig sen så det kommer komma upp här senare! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|