Måndag

Hallå där! Jag har precis ätit middag, rester från festen i lördags. Sällan rester är gott, men detta skulle jag nog kunna äta varje dag om det vore så haha. Så mumsigt! 
 
Idag har jag gjort första jobbdagen på Njutångers förskola. Jag gick på en avdelning där när jag var liten så det var verkligen roligt att komma tillbaka och dessutom träffa på några av mina gamla fröknar och lärare! Barnen verkade gilla mig och jag gillade dom med såklart. Det är verkligen roligt att vara med barn och det är absolut något jag skulle kunna tänka mig jobba med i framtiden. Jag kanske skulle ha gått barn och fritid istället, haha.. Jag kommer jobba där i tre veckor och jag ser verkligen ingenting negativt med det, det ska bara blir roligt :) 
 
Nu ska jag pallra mig ut till stallet. Som ni såg på Frolles veckoplanering ska han bara skritta idag. Jag funderar på om han ska få gå på kandaret. Jag har inte ridit med det på flera veckor då jag inte riktigt fick ett ärligt stöd, men nu känns det som att vi kan plocka fram det igen. Jag tror det kan vara bra att jag skrittar med det en gång innan jag rider med det när jag ställer mer krav för att han ska få känna in sig lite och vara beredd på att det blir två bett. Det tror jag blir super :) 
 
Förresten! Om ni undrar hur Leon har det så har han det bara bra. Han går i hagen hela dagarna, käkar gräs och går på fri tillgång av hösilage på nätterna. Jag har låtit honom vara helt nu eftet treårstestet men i slutet på den här veckan ska jag börja borsta honom och promenera med honom, bara för att han ska få se sig omkring och känna sig ompysslad! Han har i alla fall börjat se mycket bättre ut i kroppen nu och det gör mig så glad. Jag längtar så mycket tills jag ska få börja rida honom igen :) 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|