Måndag

Godmorgon ♥ 
 
Jag är hemma idag. Jag har en tid hos distriktssköterskan för att ta bort stygnen bakom örat och det gick inga passande tåg hem så jag var tvungen att stanna hemma. Det suger lite eftersom jag missar två viktiga saker och fika med klassen, men samtidigt är det skönt att kunna ta det lite lugnt på en måndag. Jag har redan förberett en muntlig kompletteringsuppgift om fysiologi som jag ska göra på torsdag och en uppgift om utrustning i olika arbetsmetoder och tävlingsgrenar som jag fick i morse eftersom jag missar provet idag. Nu har jag inget mer i skolväg som behöver göras och det gör mig så jäkla glad! Tvåan, det jobbigaste skolåret, är snart över och jag har gjort det grymt. Jag är stolt över mig själv! 
 
Nu ska jag kolla på Leons foderstat som jag ska ändra nu när han går på sommarvila. Sedan ska jag gå ut och fixa stallet och rida Frolle! Hans veckoplanering kommer upp här lite senare :) 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|