Njurunda Ryttarförening

Tävlingen i Njurunda började med att vi glömt kavajen och plastongen hemma. Vi kom på det när vi nästan var framme och kunde alltså inte vända - då hade jag missat min start. Som tur var kunde min syster som bor i Njurunda åka och möta pappa som åkte med "garderoben" och kunde sen åka med den till mig. Pappa blev dock inte på särskilt bra humör och det är förståeligt. Klantigt gjort av mig och mamma, men sånt kan hända ibland. 
 
På framridningen fick jag efter en stunds uppvärmning en mycket fin känsla på Frolle. Lätt i handen och mjuk i sidorna. Han var på tårna och verkade vilja jobba! Dock omvandlades den energin till spändhet på banan och han fokuserade inte riktigt på dagens uppgift. Det drar ju självklart ned på nästan varje moment. Jag valde att vara lite hårdare på honom och fick kicka till honom lite med skänkeln då och då för att han skulle lyssna på mig och inte bara lalla runt. Ibland känns det som att det blir lite mycket sånt.. Hur som helst så tycker jag att vi fick dom procent vi förtjänade. Det var en helt ok ritt, inte dålig men inte heller jättebra. Vi fick 64,08% och vann därmed klassen! 
 
Här kommer bilder från dagen. Hoppas ni gillar dom :) 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|