Söndag

Hej på er! Jag hann tyvärr inte kika in här igår. Utnyttjade soltimmarna på dagen efter att jag ridit Frolle och sedan hade vi examensfirande för mina systrar, Annika och Madde. Dom båda har precis avslutat två utbildningar - Annika lantmästare/kandidatexamen och Madde driftledare/gårdsmästare - så det firades igår. Det kom cirka 30 pers och åt middag, gick tipsrunda och hade riktigt trevligt. Jag fotade lite under tiden så det kommer komma upp bilder så småningom :) 
 
Idag är det söndag och jag har putsat och packat i ordning utrustningen som ska med senare. Jag och Frolle ska tävla i Njurunda idag och vi har starttid 16:59 i LA:P1. Skönt med en sen starttid så jag har kunnat ta det lugnt här hemma. Dock känner jag mig inte riktigt taggad eftersom upplägget blir annorlunda när man kan göra i ordning allt på morgonen/förmiddagen. Förhoppningsvis kommer det pirra lite mer i magen när jag står i stallgången och knoppar Frolles man. Håll tummarna för oss så lovar jag att uppdatera er om tävlingen ikväll! 
 
 
Han. ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|