Anmäld!

I söndags öppnades anmälan till vårens treårstest och jag var först av alla att anmäla Leon. Den 31 maj är alltså den stora dagen och vi ska åka till Högbo Ridklubb för att visa honom. Gud så roligt det ska bli! Dock måste jag erkänna att jag är nervös, haha. Jag har aldrig varit på ett treårstest förut så jag är verkligen helt grön inom det här området och vet inte alls hur det går till. Vet inte hur många gånger jag googlat "så går ett treårstest till" haha.
 
Annars känns det riktigt bra. Jag tycker ändå vi är ganska bra förberedda redan nu, så det är lite mer finslip som är kvar. Vi måste öva på att visa för hand - jag måste ju kunna hänga med i Leons tempo och takt och ställa upp honom fint inför domaren -, lite mer löshoppning såklart och sen är det ju ridprovet. Det är alltså i princip bara att fortsätta göra som jag gör nu! :) 
 
 
 
 
 
Min fina svarta pärla ♥


Kommentarer
Postat av: Malin Ottenbäck

Vad roligt!
Men vad innebär det? Varför gör man det? Haha, jag har absolut ingen koll. ;)

Svar: Svarar i ett inlägg! :)
Pernilla Hägglund

2014-03-05 @ 10:34:47
URL: http://tildaomalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|