Förlåt..

Hej alla ni och förlåååt för att jag inte skrivit något! Jag är sjuk, men varit i skolan varje dag ändå plus ridit och varit hos en kompis som fyllt år. Så på kvällarna har jag varit jättetrött och gått och lagt mig med en gång. Förkylningen vill inte ge med sig, det blir snarare värre. Kan det inte bara gå över någon gång..? 
 
I onsdags var jag på återbesök på sjukhuset för mina knölar i alla fall och nu är det bestämt att jag ska opereras. De ska alltså ta bort en av knölarna - ett snitt på cirka 3 cm - och skicka iväg på undersökning i Gävle för att kolla upp vad det är för vävnad inuti. Sen sys snittet igen med cirka 3-5 stygn. Jag får välja om jag ska sövas eller om jag bara ska ta lokalbdövning och jag vill absolut sövas, annars finns det risk för panikattack! Haha. 
 
Frolle fick intervallträna i onsdags på åkern i ca 1 dm snö. Han tyckte det var jätteroligt att få springa av sig, min fina snöflinga! Öronen var spetsade och han ville verkligen brassa på raksträckorna. Det var superkul och detta är något jag ska försöka lägga in mer i träningen nu för att bygga upp konditionen och få bort lite fett från tjockmagen.. :) 
 
Jag ska verkligen försöka blogga bättre nu under helgen. Jag har sjukt dåligt samvete men jag hoppas ni har förståelse för det! Ni får ju som vanligt lämna några skrivförslag i kommentarsfältet så jag får upp min motivation. 
 
 
Bild från i onsdagskväll när jag var hos Jennie och åt tårta! Herregud, 19 år.. Och snart är det dags för mig att kliva upp i "vuxenvärlden" också. Jag blir 18 om exakt nio månader! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|