Lördag

Hej ♥ Jag har varit ute i stallet sen 10 och kom alldeles nyss in. Så himla skönt att inte behöva skynda sig och göra allting lite extra noga. 
 
Först fixade jag mockning, sopning och höpackning. Sen städade jag lite i sadelkammaren där det var fullt med katthår på golvet och grus som blivit insläpar med skorna. Katterna bor ju där jag har sadelkammare så det är lätt hänt att man hittar kattspyor ibland och massor av katthår på täcken, golvet och transportskydden - som tydligen är såå mysiga att ligga på haha. 
 
Jag trimmade sen Frolle på banan. Han kändes inte alls bra igår när jag red honom, det gick verkligen käpprätt åt skogen. Så jag var lite nervös inför dagens pass faktiskt. Men, det gick bättre än väntat. Vi gjorde bara basics och lösgörande övningar och allting funkade jättebra. Han hade ett jämnt sug på bettet, energi bakifrån och en bra attityd. Skönt! I morgon ska vi rida på domarkursen - FEI Mästerskap. Det har jag gjort varje år nu och jag tycker det är jätteroligt :) 
 
Sen satt jag faktiskt upp på (hör och häpna!) Exet! Jag har inte ridit honom sen i augusti så det var verkligen på tiden. Mamma var iväg och hopptränade med honom igår så han fick ta det lite lugnt med mig, även om det aldrig riktigt är "lugnt" när jag rider hehe.. Han fick jobba med övergångar, skänkelvikning och öppnor för att mjuka upp honom. Jag måste säga att mamma rider honom jättebra! Han hade en helt ok galopp och lyssnade superbra på mina hjälper. Dom verkar vara ett bra team :) 
 
 
Jag och Exet våren 2013. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|