Onsdag

Godmorgon! 
 
Min kommunikationslärare hörde av sig till mig igår och sa att jag kunde stanna hemma idag eftersom jag redan gjort en reflektion som hon tänkt att dagens lektion skulle gå till. Hur lycklig blir man inte då?! Jag fick sovmorgon till kvart över åtta, kunde äta frukost med mamma och pappa och strax ska jag gå ut till stallet. Jag älskar verkligen lediga dagar ♥ 
 
Leon ska ridas på ridbanan idag. Vi ska jobba lite med övergångar idag och halter från skritt. Han är så himla ivrig att gå framåt! Det är förstås något positivt - han tycker det är roligt och har motor och det vill man ju inte ta ifrån honom. Det ska bli superkul som alltid att sitta upp på hans rygg! 
 
Frolle ska få trimmas lite på ridbanan. Jag tänkte plocka fram lite bommar och sätta upp två hinder på en långsida och öva på att korta och länga galoppsprången! Emellan det ska vi jobba med övergångar till skritt från galopp och skolor. Det känns som ett bra upplägg :) 
 
 


Kommentarer
Postat av: Malin Ottenbäck

Har du tävlat hoppning med Frolle? ;)

Svar: Ja, jag tävlade lite hoppning första året jag hade honom :)
Pernilla Hägglund

2014-03-05 @ 10:30:29
URL: http://tildaomalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|