Söndag

Hej! Vilken härlig dag det varit idag. Det började med en skön sovmorgon i famnen på jordens finaste kille, en god frukost och sedan gick jag ut och trimmade Frolle. Han kändes lite matt i början men efter några övergångar och tempoväxlingar var han med på noterna. Dock fick jag påminna honom lite då och då att koncentrera sig. Jag red igenom både LA:1 och LA:P1 vilket gick jättebra. Ett jämnt flyt, tydliga övergångar och en lösgjord ponny som gjorde det jag bad honom. Ett med andra ord riktigt roligt och givande pass! 
 
Sedan cyklade jag och Fredrik ner till vattnet. Isen är nästan borta nu och om några månader kan man snart bada! Wiiioo :) Efter det åkte vi hem igen, gjorde ostomelett med bacon och kollade klart på Forrest Gump. Jag har verkligen underskattat den filmen tidigare, men nu när jag sett den vill jag se den 10 gånger till haha. Den var superbra! 
 
Här kommer några bilder från dagen :) 
 
 
 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|