Godmorgon!

Godmorgon! Första natten denna vecka som jag inte vaknat någon gång under natten. Jag brukar aldrig behöva gå på toaletten om nätterna men denna vecka har jag vaknat flera nätter i rad, exakt samma tid och behövt kliva upp. På helgerna brukar jag dessutom vakna fem då klockan ringer på vardagarna, men inte idag. Så skönt att ha sovit som en stock i nästan 10 timmar! 
 
Idag är planen att först plugga i någon timme och sedan sticka ut till hästarna. Jag måste verkligen få klart inlämningsuppgiften om longering, tömkörning och löshoppning som hade deadline i måndags, woops.. Sen måste jag förbereda diskussionsmaterial till nästa engelskalektion då vi ska ha en "bokcirkel" och kika lite på ett avelsarbete. Ganska intressanta uppgifter ändå så det ska nog gå bra :) 
 
Frolle ska gå lösgörande idag och träna program i morgon. Jag ändrar lite i planeringen som egentligen skulle vara uteritt idag och lösgörande imorgon. Men jag känner att detta är vad som behövs nu så det kör vi på helt enkelt! Leon ska öva på att visas för hand och jag kommer få ett ordentligt konditionspass, haha. 
 
Vad ska ni göra idag? 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|