Hej

..och förlåt för att jag inte kikat in här på hur länge som helst! Därför får ni nu en kort översikt av det jag gjort de senaste dagarna så förstår ni kanske att jag inte riktigt hunnit med. 
 
I söndags satt jag hela förmiddagen med min affärsplan, en kompletteringsuppgift i idrotten och pluggade inför prov på utbildningsskalan. Mitt i där någonstans hjälpte jag Erica och Buttler på banan och bakade en kaka till mamma eftersom det var morsdag. Efter middagen gick jag ut till stallet - mockade, trimmade Frolle på banan och red även sista passet på Leon innan treårs. Därefter fick jag skynda mig in för att byta om för att sedan åka till mormor och fika. Kom hem vid halv elva och då gick jag raka vägen till sängen. 
 
Igår var det skola som vanligt - hästdag på Lervik. På förmiddagen hade vi prov och genomgång av utrustning vid fälttävlan och efter lunch hade vi en låtsasdressyrtävling, som jag faktiskt bara kan skratta åt! Jag red Decisivo och han är så fruktansvärt seg och inte blev det bättre av att han var jättekissnödig, stackaren. Han kunde inte rygga för fem öre, men gjorde i alla fall en fin galoppfattning från skritt. Vi fick 54,9% i LA:1, haha. På bussen hem sedan sov jag hela vägen, alltså i en timme och trettio minuter. På en gång när jag kom hem slänge jag i mig lite mat och sedan följde jag med mamma och pappa till Bollnäs på en betesträff med Växa Sverige. Vi kom hem klockan 10. 
 
Ledsen för att jag inte uppdaterat men som ni kanske ser så har jag minst sagt haft full rulle. Nu ska jag strax åka in till ridskolan för en dags praktik och direkt när jag kommer hem sen måste jag putsa utrustning och packa inför min och Frolles tävling på torsdag. Jag vet inte riktigt om jag kommer hinna eller orka imorgon då jag ska opereras, så därför lägger jag det ikväll istället. På torsdag startar jag och Frolle FEI Lagtävlan och FEI Mästerskap på hemmaplan, alltså på Hudiksvalls Rid- och Ponnyklubb. Det ska bli superkul verkligen, så håll tummarna! 
 
 
Om ni vill se film från sista ridpasset innan treårs med Leon kan ni gå in på min instagram och kika - pernillahagglund :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|