Onsdag

Jag har inte hunnit säga hej ännu, så jag säger det nu.. Hej! Jag sitter ingrötad i fysiologin just nu och funderar över hur tusan jag ska lära mig svaren på trettiotre frågor, fem A4. Känner mest att jag vill ta bort allt, krypa ned i soffan och slå på en film och ta sommarlov idag istället för om fem veckor. Men egentligen, fem veckor är ju galet lite ändå. Fem veckor kvar av tvåan.. Efter sommarlovet startar sista gymnasieåret och förhoppningsvis också det lättaste. Hur ballt?! Jag lääääängtar. Så jag antar att de här trettiotre frågorna är värt det, eller? ;) 
 
Jag bytte ut Frolles uteritt till en skrittur istället. Han har gått så bra måndag och tisdag så jag tyckte att han förtjänade en chill dag idag. Det var nog skönt för honom att skritta bort all mjölksyra och träningsvärk som han eventuellt samlat på sig under dessa två dagar. Om inte annat så var det väldigt mysigt :) 
 
Leon red jag på banan och Erica var så snäll och fotade lite. Första delen har jag redan publicerat så skrolla ner lite så hittar ni bilder på oss där! Han kändes bra och tog inte in rumpan i vänstervarvet lika mycket som förut men det fanns fortfarande en tendens. Vi får fortsätta jobba med det! Galoppfattningarna tyckte jag var väldigt bra, men istället var han lite surig precis i fattningen och en stund innan han kommit igång. Jag kan tänka mig att det beror på att det är jobbigt för honom. Men det är inget konstigt, det ska ju vara lite jobbigt! Annars tar det inte. Roligt var det i alla fall. Hoppas vi får möjlighet att åka in till ridskolan med honom i helgen så Lena kan kika på honom, det skulle vara superkul :) 
 
 
Haha, en lite vrång Leon idag som inte ville få tyglarna över huvudet. Busen ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|