Sol och åska

Godkväll.. ♥ Jag känner mig så deppig nu. Jag vet inte varför men jag hoppas det snart går över. Har typ känslan av att jag är jordens tråkigaste person som inte har något liv.. Haha. Men så är det ju såklart inte! Jag är ganska rolig, faktiskt ;) 
 
Hur som helst.. Lördag har det varit idag och strålande sol. Jag red Frolle direkt efter frukosten i morse för att han inte skulle gå när det var som varmast. Dock var det väldigt varmt då också - vi båda blev svettiga av att bara skritta. Vi joggade lite lätt också och han kändes fräsch! Därefter plockade jag in Leon. Jag borstade och myste med honom hur länge som helst. Dessutom fick jag frisera hovarna för första gången! Vilka framsteg! Men öronen ser fortfarande förjävliga ut kommer förmodligen få se ut så ett bra tag framöver. Leon tycker det är lite otäckt när man tar honom på öronen och ännu värre när saxen kommer. Så vi tränar på det. Kanske får klippa honom där om ett år eller två..? ;) Sedan gick vi ner till banan och övade på att visa för hand och det gick väldigt bra. I morgon ska jag rida honom sista gången innan det är dags för treårstest. Det är verkligen nära nu, och jag är sjukt nervös! 
 
Resten av dagen har jag pluggat samtidigt som jag solat. Alltså jag älskar verkligen att göra dom två sakerna samtidigt, man får så mycket motivation och energi! Jag har bara en punkt kvar att skriva om på min affärsplan nu så jag fick en hel del gjort idag. Nu på kvällen var det tänkt att vi skulle åka till Gävle och fira en av mina kusiner som fyller 18, men det började åska och bli strömavbrott vilket gjorde att vi inte kuna åka. Roboten i ladugården slås nämligen av då och måste startas om manuellt. Så istället för 18-årsfest har jag suttit och kompletterat en inlämningsuppgift. Lite surt men det gick ju också. Nu ska jag gå och ta in mina fina killar och sedan ska jag nog faktiskt gå och lägga mig! 
 
Jag hoppas ni alla haft en superfin lördag och fått massor av saker gjorda. Vi hörs mer imorgon ♥
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|