Söndag

Hej på er ♥ Jag har inte hunnit kika in här förrän nu. I morse när jag vaknade gick jag direkt och tog ut hästarna, käkade frukost och sedan gick jag tillbaka ut till stallet för att rida Frolle innan vi skulle åka till ridskolan med Leon. 
 
Frolle och jag red program idag, Lagtävlan för ponnyallsvenskan och LA:P1. Jag red på kandaret. Han kändes väldigt väldigt fin och jag är supernöjd. Han var så duktig! Inga märkbara missar utan allt flöt på superbra. Det var riktigt roligt :) 
 
Leon åkte vi som sagt in till ridskolan med idag. Vi hade bestämt tid med Lena som nu äntligen fått se honom hon också! Oftast har vi ju löshoppat när vi varit där med honom men idag red vi. Lena tyckte om honom och sa att han var jättefin med tre bra gångarter. Dock tyckte hon att han var lite springig med frambenen i början men efter att vi galopperat och jag la lite mer tryck i honom blev det mycket bättre. Jag har inte tänkt på det tidigare men nu kommer jag göra det i fortsättningen! Leon skötte sig utomordentligt bra måste jag säga. 
 
Vi har ganska precis kommit hem och nu ska jag äta middag innan jag ska jobba ett par timmar. Senare ikväll ska jag äntligen åka och träna på Friskis igen! Som jag längtat :) 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|