Tävlingsplanering

Just nu har jag och Frolle ungefär en månad fylld med träning fram tills det är dags att tävla igen. Jag har varit mer noggrann med att välja ut tävlingar i år än tidigare då jag åkte lite hit och dit. Nu åker jag till tävlingar jag tycker ser roliga ut med bra och eller viktiga klasser. Såhär ser tävlingsplaneringen ut för maj och juni: 
 
24/5 Bollnäs Ridsällskap: Jag vet inte om jag ska åka hit ännu, deras proposition har inte kommit ut ÄN och den enda planerade klassen är FEI Inledande och den är jag inte så sugen att rida. Eftersom det är så pass nära så vill jag ändå passa på när det finns, men vi får helt enkelt se lite närmare :) 
 
29/5 Hudiksvalls Rid- och Ponnyklubb: En nationell hemmatävling vill man ju inte missa! Jag är anmäld till FEI Lag och FEI Mästerskap. Hoppas Lena kommer vilja hjälpa mig på framridningen, det skulle ju vara superbra. 
 
31/5 Högbo Ridklubb: Treårstest för Leon! Gud så roligt det ska bli och nu börjar det bli dags att lägga upp en daglig planering inför den dagen. Lovar att det kommer komma upp snart! 
 
7-8/6 Södra Umeå Ryttarförening: Norrlandsmästerskapen och två nationella klasser med Frolleman. Vi alla vet ju att duktiga My kommer vinna NM:et men vi kan fortfarande fightas om silver- och bronsmedaljen! En ny tävlingsplats för oss så det ska bli spännande att se hur det ser ut där. Kul med en tävling norrut också :) 
 
15/6 Njurunda Ryttarförening: Propositionen har inte kommit upp ännu men om det är några passande klasser tänkte vi åka dit, mest för att min syster Madde har flyttat upp dit nu så att hon kan komma och kolla. 
 
27-28-29/6 Gripens Ryttarförening: Årets roligaste meeting med cuper lokalt, regionalt och nationellt. I år ska jag delta i den regionala som går i Lagtävlansprogrammet och LA:P1 samt rida en nationell klass. Det ska bli otroligt kul att komma dit igen, för tredje året i rad! 
 
Som ni ser blir det ganska intensivt med tävlingar nu, men eventuellt kommer Bollnäs och Njurunda inte bli av om klasserna inte passar. Många roliga tävlingar i alla fall och det ser jag fram emot! 
 
 


Kommentarer
Postat av: Malin Ottenbäck

Skulle inte ens tro att Bollnäs blir av. För jag rider för Bollnäs och vi har inte planerat någoting alls. Men jag vet inte. ;)

Svar: Nej vad tråkigt!
Pernilla Hägglund

2014-05-04 @ 20:37:43
URL: http://tildaomalin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|