Hej!

Hej på er, jag är framme hos Fredrik nu. Jag har sån tur att han bara bor en haltimme från min praktikplats så jag kan bo där under de här fyra veckorna! Jag övningskörde hela vägen hit och måste säga att jag var duktig när vi kom närmare Stockholm där trafiken blir väldigt mycket tätare. Vi åkte förbi Lövsta Stuteri (min praktik) också för att lämna lite av hästsakerna. Gud så fint det var där! Ser verkligen fram emot att spendera några veckor där. 
 
I morse skrittade jag ut på Frolle en sväng. Han fick klättra lite och bara traska på på hängande tyglar. Det tyckte han var skönt verkade det som. Igår slängde han ju av mig den busen, haha! Jag red barbacka på hackamore och tog en galopp på en åker alldeles vid en bilväg. Jag visste redan innan att han var på hugget och pigg. Sedan kom det en bil bakifrån och då kände jag hur han började ladda och krullade ihop sig liksom. När bilen körde om fick han frispel och bockade som en tok och jag hade ju inte en chans att sitta kvar eller över huvudtaget bromsa honom så jag flög av, haha. Frolle tyckte det var superkul för sedan när jag låg där på backen hoppade och studsade han en liten stund innan han stannade så jag kunde ta honom. Min tokponny! Med mig gick det i alla fall bra, jag har lite ont i ett skulderblad bara men det har jag nästan alltid så det känns inte mer än vanligt. Idag höll jag mig åtminstone kvar på hästryggen! 
 
Efter turen på Frolle fixade jag stallet och borstade på Leon en stund. Han fick en massa extra pussar, kramar och kli på manken. Han är så himla söt min lille Lellis för han kliar alltid tillbaka på mig! Det är världens mysigaste känsla. Tänk att jag haft honom i ett år nu, det har gått så fort! Sedan släppte jag ut hästarna i regnvädret och packade det sista, och nu sitter jag här i Fredriks pappas lägenhet. 
 
 
Världens bästa Lellis!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|