Frolle igår

Igår red jag och Frolle ut. Jag testade att trä på honom en gummisnodd (alt. halsförlängare) för att han skulle slappna av i formen av sig själv liksom, så jag kunde fokusera på att hålla ett jämnt stöd och på min handställning. Ibland vill jag gärna göra för mycket med handen så jag tror det kan vara bra för både mig och Frolle att då och då rida ett pass med gummisnodden. Han gick riktigt bra i alla fall. Han var mjuk och hade ett fint påskjut - det jag ville få ut av passet. 

Jag måste bara berätta att vi hamnade bakom en mycket alkoholpåverkad kvinna som skrek ut en massa svordomar, bar på en systemkasse och stannade varje bil och frågade om skjuts. Jag red förbi henne när hon stannade en bil och tur var väll det, annars hade hon väll försökt hoppa upp på Frolle. ;) När jag kommit en bit bort fiskade jag upp telefonen och tipsade polisen i alla fall. Hon var ju liksom mitt ute i skogen och det var ändå rätt sent på kvällen, så det skulle inte alls ta lång tid innan mörkret skulle komma. Då hade hon ju kunnat tappa bort sig eller bli påkörd! Dock vet jag inte om dom plockade upp henne eller inte. Hoppas det i alla fall, för hennes egen skull. :) 

Idag ska vi till ridskolan och rida lektion, och då ska vi väll i alla fall slippa träffa på någon alkoholpåverkad, haha. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|