Torsdag

Hej! Vilken dag det varit idag... Jag och klassen har varit på Hofors Ridsällskap och hoppat i terrängen för Anki Andersén (mamma och tränare till Frida Andersén som tagit lagsilver i EM med hästen Herta). Det tog mig över 3 timmar att komma till ridklubben, men det var det värt! 
 
Jag red en skäck som hette Kiara. Hon har tillsammans med Frida hoppat 150cm barbacka om jag minns rätt och deltog även på Lag SM tidigare i år. Hon var en tuff dam - hon visste precis vad hon gjorde och hade fossingarna. Jag behövde i princip bara åka med, styra och njuta! Full fart över fälten och över stockar, banker, vattengrav och däck. Det var fruktansvärt roligt! Vad vet jag, ni kanske hittar mig och Frolle på terrängen inom en snar framtid..? ;) 
 
Om ni inte provat på att hoppa terräng tycker jag verkligen att ni ska göra det. Det är en bra metod att bygga upp både sitt eget och hästens självförtroende (och kondition!). Jag vill göra det igen i alla fall, garanterat! 
 
 
Genomgång med Anki i mitten! 


Kommentarer
Postat av: Malin

Snygg din blogg har blivit! :)

Svar: Tack så mycket, kul att du tycker det!
Pernilla Hägglund

2014-09-11 @ 21:44:22
URL: http://tildaomalin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|