Film LC:1 Sir Leon

 
 
Som ni ser är det lite av och på, vingligt och spänt. Men jag är som sagt jättenöjd med Leons första start i livet och imponerad över att vi tog oss igenom programmet på alla fyra ben! Jag hoppas att jag kan få någon att filma när vi rider igenom programmet hemma på ridbanan så ska ni få se hur han ser ut när han är avspänd och fokuserad. :) 


Kommentarer
Postat av: Malin

Det ser jättefint ut ju, trots att det blir lite vingligt ibland. Men lite rutin på det där kommer det gå kanon! Ska bli så roligt att se eran utveckling! Skulle tro att i sommar kommer ni rida minst LB/LA med fina procent! :)

Svar: Åh, tack så mycket! Man får rida LB som högst på en fyraåring och jag har bara en till tävling planerad innan han ska få sommarvila, så tävlingar i sommar kommer det tyvärr inte bli. Däremot kommer han utbildas mot LA till hösten och även tävla lite mer då! :)
Pernilla Hägglund

2015-04-22 @ 18:14:15
URL: http://tildaomalin.blogg.se
Postat av: Matilda - tonårsliv i rullstol

Såå duktiga!

Svar: Tack Matilda!! :D
Pernilla Hägglund

2015-04-23 @ 12:36:23
URL: http://skogsrusset.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|