Heeeeej!

HEJ! Jag har tyvärr inte haft någon tid, eller ork, att sätta mig framför datorn senaste dagarna. Jag börjar sju på Lervik där mitt gymnasiearbete är lagt och behöver då åka hemifrån halv sex på morgonen. Vi jobbar till strax efter tre och jag kommer hem ungefär halv fem. Så det är långa dagar med andra ord! Om jag inte hade behövt kliva upp kvart i fem på morgonen hade jag känt mig lite piggare, det är just det som är jobbigt. 
 
Idag jobbade vi bara halvdag så jag kom hem vid ett idag. Skönt! Då käkade jag mellanmål och sedan gick jag ut och fixade klart stallsysslorna samt tömkörde Frolle. Han såg kanonfin ut! Jag tömkörde honom bara på volten och i en lägre och rundare form. Med andra ord joggade han bara lite lätt. Igår när vi trimmade kändes han sååååå fin. Det fanns en del att jobba med fysiskt men mentalt var han underbar. Han var så positiv och ambitiös! Vi fokuserade mycket på uppridningar och olika övningar på just medellinjen. Frolle blir lätt spänd och springig när vi vänder upp så det är bra att lägga in det i vardagsarbetet för att få en avslappnad känsla. 
 
När mamma är klar i ladugården ska vi lasta Leon i Bojen. Sedan ska han få stå där och tugga på lite hö ett tag. Detta för att han ska känna sig trygg i transporten och helt enkelt vänja sig vid den! Tanken är att vi ska åka den på söndag till tävlingen och då är det ju bra om Leon gillar den också. 
 
Nu ska jag plugga lite. Jag har massor av uppgifter att göra så det är bara att sätta igång och låta tangentbordet glöda. Jag får tänka på hur skönt det kommer kännas efteråt! :) 
 
 
Jag är sååå nöjd med min nya transport! Allt som jag sökte efter när jag letade efter en efträdare till min Värmlandsvagn finns där och än så länge verkar det som att både Frolle och Leon gillar den. Fina Bojen! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|