Lördag

Hej på er, lördag idag men jag vill hela tiden skriva söndag. Skön känsla! Idag hade jag lite sovmorgon. Det är bara Frolle som ska ridas idag då Leon har en vilodag och Fredrik skulle hålla på med sin bil så då passar jag på att sköta stallet medans.
 
Idag ska Frolle i alla fall ridas på ridbanan och jag ska försöka få honom avslappnad, aktiv och fokuserad. Igår var han ju så himla spänd så jag kan tänka mig att det sitter kvar lite idag. Egentligen hade jag tänkt att rida honom i ridhuset men det är så fint väder ute så då passar jag på att rida hemma. 
 
Utvärdering av ridpasset kommer senare! Håll utkik. :)
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Julia Forsbacka

Vad har du för ridstövlar? :) Är de bra?

Svar: Mina är ett par De Niro brushed black. Skitsnygga och hårda! Tyvärr väldigt osköna, men vill man vara fin får man lida pin. ;)
Pernilla Hägglund

2015-02-28 @ 15:26:05
URL: http://forcebacka.blogg.se/
Postat av: Ottilia

Vad är Frolle för ras? :)

Svar: Han är en dansk korsningsponny. :)
Pernilla Hägglund

2015-02-28 @ 15:56:01
URL: http://ottiliaschack.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|