Prommis

Hej! Jag har nyss kommit in från en promenad med Leon. Vi var ute i ungefär en halvtimme idag. Igår gick vi i nästan en timme. Det verkar som att han tycker det är roligt och skönt att komma utanför hagen och se sig omkring igen! Han håller sig på mattan och känns väldigt lugn faktiskt, till skillnad från när han hade sommarvila. Då var han verkligen vrång och busig, haha! 
 
I morse red jag Frolle innan skolan. Jag bytte joggen mot bara skritt idag då mitt vägval passade bättre för det. Dessutom tyckte jag att han förtjänade ett lugnare pass eftersom han var så fantastiskt fin att rida igår på lektionen. Han skrittade på i bra tempo och genom hela kroppen! Inga tecken på träningsvärk med andra ord. :) 
 
Vet ni?! Jag har börjat söka jobb nu och jag har faktiskt redan idag bokat in en intervju. Jättekul! Men nu ska jag hoppa in i bilen och åka till Friskis&Svettis med Nicole. Det står Spinning på schemat nu, Intervall Pyramid! Det ska bli jäkligt skönt att cykla av mig och svettas. :) Vi hörs senare! 
 
 
Min fina kille!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|