Mina nya stövlar!

Ni har nog inte missat att jag har införskaffat mig ett par nya dressyrstövlar! Tyvärr har jag inte haft något tillfälle att fota dom och berätta något mer förrän idag. Erica fotade när jag red Frolle idag och då passade vi även på att ta några bilder på stövlarna. 
 
Jag provade ut dessa på mässan under Sweden International Horse Show och har suktat efter dom i säkert ett år nu. Jag hade dock bara pengarna till halva nu när jag beställde dom men mamma och pappa var så snäll och lånade mig pengar så jag kunde köpa dom! Hur snällt? ♥
 
Det är alltså ett par De Niro i brushed black. Inte lika plastiga som lackade men samtidigt döläckra eftersom dom ändå är så blanka! Jag älskar dom och är så nöjd. Dock är dom sjukt obekväma nu i början. Jag får så ont i hälarna och det känns som att jag bara sitter och flaxar med benen när jag rider, haha. Ni som haft nya dressyrstövlar förstår min känsla! ;) 
 
Visst är dom fina? :)
 
 
 


Kommentarer
Postat av: JUNITJEJ

Så fina stövlar!

Svar: Visst är dom, tack!
Pernilla Hägglund

2015-01-16 @ 20:32:46
URL: http://www.junitjejen.se
Postat av: Natalie

Fin blogg!

Svar: Tack!
Pernilla Hägglund

2015-01-16 @ 20:35:05
URL: http://nataliestrande.forme.se/
Postat av: Erica-Dressyr med ridtravare

Dom är ju så otroligt snygga!!

Svar: Hihi, jag vet!! :D
Pernilla Hägglund

2015-01-17 @ 15:36:01
URL: http://ericaschedin.blogg.se
Postat av: Cissi

Hej!
Fina stövlar!
Funderar också på att köpa såna men i färgen Oxford.
Vet du från vilken butik de kommer ifrån?
Tog du samma höjd som du har från golv till knäveck ståendes, eller plussade du på cm, isåfall hur mycket?

Med vänlig hälsning Cissi

Svar: Dessa kommer från Skara Hästsport! Jag provade ut mina på mässan i Stockholm och hon skrev ner vilken storlek jag skulle ha, så jag vet inte hur många cm. Men jag skulle nog rekommendera att ta 1 cm längre eftersom dom sjunker något. :)
Pernilla Hägglund

2015-03-25 @ 22:36:39
Postat av: Denice

Vad har du för storlek i dina?
Har dom töjt sig något runt vaderna? Kunde du stänga dragkedjorna direkt när du testade stövlarna?

Svar: Hej! Min stövel har storlek 38 MA-M, normal i vaden med extra högt skaft. Ja, jag skulle nog säga att dom töjt sig lite, men inte mycket. Jag kunde stänga dragkedjorna direkt! Jag skulle aldrig köpa ett par stövlar som man inte får igen eller får blodstopp av när man provar.. :)
Pernilla Hägglund

2015-05-31 @ 09:48:12
Postat av: Johanna

Hej! ursnygga stövlar! Är det brushed black? Vart har du köpt dina beiga ridbyxor som du har i din header och vilket märke är det? Tacksam för svar! :)

Svar: Tack så mycket! Det är De Niro blushed black. Ridbyxorna är från Hööks JH Collection, vet tyvärr inte om just den modellen säljs länge.. :)
Pernilla Hägglund

2015-09-22 @ 08:09:59
Postat av: Hanna

Hej! Har dina stövlar satt sig något eller har de hållit längden? Planerar att köpa likadana och de i affären säger att de inte sjunker så jag undrar om det stämmer?

Svar: Nej dom sjunker inte jättemycket faktiskt. Jag har storlek 38 MA-M. :) Mina bruna De Niro har sjunkit mer, men då är dom inte borstade.
Pernilla Hägglund

2016-02-28 @ 12:39:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|