Hemma

Nu är jag hemma igen, och Fredrik är med. Han ska bo här under sommaren då han har fått jobb på en restaurang här i närheten. Han jobbade där förra sommaren också och det var väldigt skönt och mysigt att ha honom så nära! Distansförhållande är verkligen jobbigt, men det har ändå funkat väldigt bra för oss. ♥
 
Hur som helst så är vi hemma i Njutånger nu. Vi kom hit strax efter 5, käkade och sedan har jag skrittat ut på Frolle barbacka. Fredrik följde med också, men han promenerade bredvid. Tyvärr började det precis regna, men det är ju mysigt det med! Frolle kändes väldigt pigg och mjuk i kroppen i alla fall - Nicole och Saga har gjort ett bra jobb dessa dagar jag varit borta. Megastort tack till dom! Mamma hade redan mockat och fixat stallet så det behövde inte jag göra vilket verkligen kom som en överraskning, så jag kom in lite tidigare än vad jag trodde. 
 
Nu håller jag på och rensar min skoldator. Jag ska lämna in den imorgon. Jag var helt inställt på att man skulle kunna få köpa ut dom vid studenten men tydligen fick vi inte det.. Så jag har haft världens panik några veckor nu när jag trodde att jag skulle bli utan dator! Men jag har ju världens bästa pojkvän som då kommer med en Mac till mig. Alltså DEN lyckan!! Så nu slipper jag ha ångest över att vara datorlös. Skönt! 
 
Nej, nu ska jag fika lite och sedan packa väskan inför imorgon. Denna vecka är det STUDENTVECKA och en massa roliga aktiviteter/fester! Känner mig riktigt taggad på att ta studenten nu, jag har längtat så länge. Men man kan nästan inte fatta att det är på riktigt... 
 
 
Trots studentveckan kommer jag åka hem och rida Frolle varje dag. Veckans planering kommer upp inom kort!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|