Min student

Min student var FANTASTISK! Alltså jag lovar er att det var bland det roligaste och häftigaste jag gjort ändå. Det kändes kanske inte riktigt så då men nu när jag insett det och ser tillbaka på det så var det otroligt kul. Dagen började med champagne hos Ida, sedan åkte vi ner till centrum och blev fotograferade klassvis men också ensamma. Efter det gick vi till Heartbreak (vår lunchrestaurang) och åt frukost. Den var sååå god, det var verkligen riktig lyxfrukost! Jag åt hur mycket som helst som vanligt, haha. 
 
När frukosten blivit undanplockad och alla elever (173st) och lärare var på plats på Heartbreak hade vår rektor Anna tal och stipendieutdelning. Det var många fina stipendier som delades ut och det var 3 av 7 i vår klass som fick ett stipendium - bland annat JAG! Jag fick för årets studiepresentation 1000kr. Jag blev så överraskad och började gråta, haha! Sedan samlades vi med våra lärare och fick våra betyg samt en ros och massor av kramar. 
 
Vi gick efter det i trupp till scenen där vår utspark skulle äga rum. Min klass gick ut som nummer tre. Jag letade på min skylt och mötte upp släktingar, vänner och familj och fick massor av blommor, gosedjur och annat att hänga runt halsen! 
 
Mottagningen hade jag hemma hos min farfar i Valbo. Lite lämpligare än att åka ända hem till Hudik liksom. Vi hade beställt mat från Ica och farfar stod för tårtor. Han hade dessutom hunnit värma poolen så man kunde bada också om man ville det! Jag fick otroligt fina presenter som jag är så nöjd med - vinglas som jag önskade mig, champagne/dessertglas, pengar, klocka, gratängformar, skålar, karaff, tårtfat, tårtspade med gafflar, en hälsingering, äggskivare och en bok. 
 
Vid halv sju åkte jag till tågstationen i Gävle och mötte upp resten av tjejerna från häst, djur och hund. Vi skulle hela NB12 åka flak tillsammans. Vi fick vänta en stund på flaket men när det väl kom och vi åkte iväg var det SÅ roligt! På första stoppet blev vi bjudna på drinkar, pizza, chips och färskost. På det andra fick vi drinkar och chips. Sedan bar det iväg till Gävle igen för att åka några varv där. Vid halv tolv hoppade jag och tre vänner av för att gå på Heartbreak/Slick istället, men nu i efterhand ångrar jag det lite granna för det var sååå mycket roligare på flaket. Som en nattklubb på hjul, haha. Pappa hämtade mig strax efter två och då sov vi över hos farfar. Jag mådde prima på lördagsmorgonen förutom min jäkla förkylning som var som värst då plus att jag fick nackspärr. Det gick över under dagen så idag känns det det ingenting i nacken men förkylningen hänger med än.
 
TACK till fantastiska REAL, rektor, lärare, mentorer och sist men inte minst mina älskade tjejer i NB12A. Vi har blivit som en familj dom här tre åren och jag kommer saknar dom så himla mycket. Jag grät så himla mycket när vi skiljdes från några av dom när vi skulle vidare till Slick.. Världens bästa tjejer helt enkelt ♥
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|