Diplomerad hästskötare

ÄNTLIGEN kan jag säga det - jag är diplomerad hästskötare!! 
 
Vi genomförde vårt yrkesprov (hästskötarexamen) idag och det gick som ni förstår jättebra! Hela den här veckan har jag suttit och läst igenom alla hästböcker om och om igen, gått igenom alla gamla anteckningar och powerpoints och repat på longering. Det känns otroligt skönt att jag klarade det. Det har verkligen gnagt inuti en i flera veckor av nervositet och oro, så jag är verkligen lättad. 
 
Jag kan nästan inte fatta att det snart är slut nu. Målet att klara provet har känts så långt borta dom här tre åren i gymnasiet men nu är allting färdigt. Trodde aldrig att jag skulle säga det här men gymnasietiden har verkligen rusat iväg. Det var ju nyss jag satte mig nervös på morgontåget till Gävle första dagen och jag visste ingenting.. Usch, jag blir ledsen när jag tänker på det haha. 
 
Det känns verkligen helt fantastiskt att den här dagen gick så bra! Och ännu roligare är det att alla andra i min klass också klarade det. När vi fick veta att alla klarat det kom det till och med några glädjetårar, både från oss elever och lärare. Vi har kämpat så hårt tillsammans, puschat varandra och vi alla har hela tiden haft samma mål i sikte. Det blev liksom överväldigande på något sätt, men det var fint ♥
Hela gänget!
 


Kommentarer
Postat av: Julia Forsbacka

GRATTIS!!

Svar: Tack! :D
Pernilla Hägglund

2015-05-30 @ 08:41:29
URL: http://forcebacka.blogg.se/
Postat av: Malin

Vad roligt! Grattis!

Svar: Jättekul, tack!!
Pernilla Hägglund

2015-05-30 @ 21:37:33
URL: http://tildaomalin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|