Lycklig

Efter den här helgen känner jag mig verkligen alldeles varm i hjärtat. Vilka fantastiska hästar jag har och vilken fantastisk mamma jag har som har kört fram och tillbaka varje dag och groomat! Som alltid ♥ Dessutom ett stort tack till min underbara pojkvän Fredrik som varit med och tittat lite och även till fina Saga som hjälpte till lite igår med Frolle. 
 
Man behöver inte vinna eller få placeringar för att det ska gå bra. Frolle har levererat bra procent båda dagarna som han tävlat och även bra känsla! Lite bättre igår. Han var mer med på noterna, framme för skänkeln och väldigt mjuk och fin. Vi red Lagtävlan för ponnyallsvenskan igår och fick 68,49%, superbra! 
 
Idag var vi istället iväg till Gnarp med Leon i släpet! Han fortsätter förvåna och gick raka vägen in i transporten utan att tveka både dit och hem. Bara det är helt fantastiskt! Sedan fortsätter han på samma spår och är så otroligt lugn. Lite på tårna men han var hela tiden med mig och tappade inte kontrollen. Domaren var lite läskig men det var väll det enda. Vi kunde rida följa programmet och hade inga "vägmissar" så att säga. Däremot var han lite stretig, stannade upp i sista bågen i en serpentin och gick på dubbla spår. Men det är sånt som absolut inte gör något. Syftet med tävlingen för honom är att få lite rutin, se sig omkring och bara ha roligt samt vänja sig vid själva atmosfären som det är på en tävlingsplats. Vi fick 59,44% och kom på en 14:e plats av 19 stycken. Inte dåligt! Leon får en solklar guldstjärna för idag. Jag blir så himla glad och stolt, nästan rörd. ♥
 
Att tävla är verkligen det BÄSTA som finns. Alltså inte bara de få minutrarna man är inne på banan utan VARJE ridpass som allihopa egentligen är en förberedning inför tävling. Alla förberedelser, planeringen och sedan känslan att vara inne på banan och känna "yes, det här jag har hemma". DET. Åå, älskar det! 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|