Tävling imorgon

Hej på er! Jag har verkligen haft fullt upp denna vecka vilket gjort att bloggen hamnat på sidan. Jag har gjort dom sista resterna i skolan, ridit såklart och sprungit en hel del. Dessutom har jag haft låna dagar i skolan så tiden har helt enkelt inte räckt till. Idag har jag ridit Frolle, Leon och Buttler, putsat och packat inför tävlingen imorgon och blivit bjuden på middag hos Jennie. 

Imorgon är det alltså tävlingsdags igen. Äntligen!! Det blir Frolles andra tävling i år och vi rider två klasser, LA:1 och LA:P1. Han har varit väldigt mjuk och fin denna vecka så det känns bra inför imorgon! Jag hoppas att vi ska leverera ett stadigt och noggrant program där jag hela tiden är fokuserad och förberedd inför nästa rörelse. Ibland kan det bli så att jag fastnar i föregående moment och då drabbas nästa.. Det gäller att släppa det man gjort och tänka framåt! Det ska bli jätteroligt i alla fall. :)

Nu ska jag sova. Vi åker hemifrån vid elva imorgon och jag har starttider 14:19 och 17:12, så håll tummarna! 









Kommentarer
Postat av: Malin

Såg att ni fick 72,5% i LA, grymt ju! Håller tummarna att det räcker hela vägen! :)

Svar: Vad roligt att du håller koll! :D
Pernilla Hägglund

2015-05-10 @ 14:34:25
URL: http://tildaomalin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|