Onsdag

Hej! Tyvärr blev Tinne-träningen för Leon inställd idag, jättesynd verkligen eftersom jag var så peppad men det är förståeligt såhär innan Friends-helgen. Förhoppningsvis kan Helena rida honom på någon annan av hennes träningar för Tinne! 
 
Trots inställd träning fick Leon jobba på med Helena i sadeln. Han såg så fin ut och jag häpnas verkligen över hur snabbt han utvecklas och når framsteg efter framsteg! Det svåra är att inte trilla av den här hårfina balansgången och hålla sig kvar medgångskurvan. Men som vi alla vet får man räkna med att falla tillbaka ett par gånger ibland, vilket är lätt att säga när man inte är där.. :) 
 
Idag har jag ridit Dayton och Humlan. Båda passen gick jättebra, trots regn och rusk! Det är väldigt skönt att ha ett ridhus att kunna gå in i, men både jag och Helena förespråkar att rida ute in i det sista. Man ska ju klara av att rida i alla väder - man vet ju aldrig vilket väder det är nästa tävling. Eller hur? Dayton red jag på utebanan men Humlan red jag inomhus, men mest för variationen av underlagets skull. 
 
Annars har det varit en helt vanlig dag. Fredrik jobbar till stängning så jag har varit själv hela kvällen, men utnyttjat det till att kolla efter julklappar och fixat lite annat. Imorgon jobbar jag halvdag och tänker satsa på att baka pepparkakor på eftermiddagen! Mitt julmood börjar krypa fram.. :) 
 
 
 
Lite snö hade inte suttit fel nu! 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|