Wanties

Åå, det finns så himla mycket jag vill ha i hästväg just nu. Så är det alltid när man har en period då man måste hålla som hårdast i pengarna... Så typiskt! Just nu behöver jag verkligen spara pengarna för att min dumma bil eventuellt måste in på verkstad om inte min kära pojkvän och pappa klarar av att laga den själva (det är inte så roligt att åka på E4 när det helt plötsligt kommer upp en röd text "BROMSFEL. STANNA BILEN SNARAST"..) och såklart för att jag kommer behöva pengar när jag och Fredrik flyttar till något eget. 
 
Hur som helst, nog om mina pengar, haha.. Det här suktar jag lite extra efter just nu! 
 
Tjocka paddar att ha på Leon i transporten. Han får bara av sig sina skydd hela tiden... 
 
 
Bruna träningsstövlar. Dessa är av märket Petrie, men jag vill helst ha De Niro. Mina svarta borstade är De Niro och jag är verkligen jättenöjd med dom, och jag vill helst bara använda dom till tävling då som är så snygga! Detta kanske är något man ska spana efter på Sweden International Horse Show..?
 
 
Pannband.. Jag får aldrig nog! Just nu har jag bara ett enda (det som följde med tränset) eftersom jag bytte färg på läder. Man kan aldrig få för många pannband! Leon vill gärna ha ett med vita pärlor och silvrigt bling, ett guldigt som det ovan och ett silvrigt + flera till. 
 
 
Ridbyxor av märket Pikeur. Modellen Candela har jag hört mycket gott om och jag är SÅ sugen på att införskaffa mig ett par sådana till tävling först och främst, men sedan hade jag gärna velat haft ett par i varje färg också. Haha.. 
 


Kommentarer
Postat av: Caroline

Candela är helt klart de bästa Pikeur ridbyxorna. Skulle seriöst kunna sova i dem. Det stora plusset är att dem är höga i livet och formar sig fint efter höfterna och slutar över höftknölarna, inte på eller under som kan vara ett problem med ridbyxor ibland när dom är lågt skurna.

Svar: Precis därför vill jag ha dom! Jag har endast provat dom och jag blev förälskad med en gång!
Pernilla Hägglund

2015-10-05 @ 00:15:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|