Återbesök på Mälarkliniken

Igår åkte jag med Leon till Mälarkliniken för ett återbesök. Han har nu fått ögondroppar i en vecka men utan resultat - eller försämring heller för den delen. Så vi gjorde om i princip samma undersökning igen men eftersom att dom förra dropparna inte hjälpte provar vi nu en annan sort med kortison. Dropparna kommer han nu få i tre veckor. Om två veckor ska vi tillbaka på ännu ett återbesök för att se om det blivit någon förändring, och om det blivit det ska han övergå till en slags salva.
 
Tur i oturen så "lider" han inte av fläcken han har i ögat. Han visar inte några tecken alls på att det bekymrar honom så i och med det kan han ridas och tränas som vanligt. MEN på grund av karenstiden på behandlingen måste jag stryka mig från mina två inplanerade tävlingar. Det känns så himla tråkigt, men det viktigaste är att Leons öga blir friskt. Så vi får helt enkelt en ännu längre "vinterperiod" med träningar och försöka åka iväg till lite olika ridhus istället för att sedan hoppas på att vi kan komma ut och tävla i maj! Håll tummarna. ♥
 
 
Världens sötaste Lellis! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|