Hejdå "Maggis"

Idag fick vi säga hejdå till den fantastiska ponnyn Magic Bisquit som idag flyttade hem till sina nya ägare. En supermysig familj med ett riktigt duktigt syskonpar som kommer rida henne! Jag vet att hon kommer få det riktigt bra hos dom, den fina fina ponnyn. Det har verkligen varit otroligt roligt att haft henne hos oss och framför allt att jag fått rida henne en hel del. Jag önskar henne och sin nya familj stort lycka till! 
 
Förutom Maggans flytt så har jag haft stallet själv idag, även om Helena hade lite svårt att hålla sig borta haha. Hon har som ni som följt bloggen ett tag vet kontorsjobb på torsdagar. Som jag också sagt förut tycker jag att det är väldigt roligt att få hela ansvaret - det betyder ju att Helena litar på mig och mitt arbete! 
Idag longerade jag Carigo och Lindy. Egentligen skulle jag även longera Humlan men han hade minsann fått en lös sko så honom tog Kjell hand om nu på eftermiddagen och så longerar Helena honom ikväll istället. I sånna här lägen är ju våran Kjell GULD värd som bor på gården och rör sig i stallet i stort sett hela dagen. Han rycker alltid in med kort varsel!
 
Både Carigo och Lindy skötte sig väldigt bra. Jag longerade dom båda på utebanan och det tror jag att dom tyckte var härligt! Det är ju väldigt skönt när man kan utnyttja hela banan och låta hästarna galoppera på lite. Sist men inte minst så skrittade jag ut i skogen på Hirtenlife. Då passade även solen på att kika fram så det blev en väldigt härlig ridtur! Innan jag åkte hemåt torkade jag ytor och gjorde lite "småplock" i sadelkammaren. Alltid välbehövligt! 
 
 
Jag och fina Magic Bisquit förra veckan. 
 
 
Jag och Hirten igår när vi gjorde Helena och Humlan sällskap på en uteritt.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|