Hirtenlife Gnesta Ridklubb

I helgen åkte vi till Brolöten där Gnesta Ridklubb höll sina tävlingar. Vi åkte på lördag kväll och tävlingen var på söndagen. När vi anlände till tävlingsplatsen red Helena och Hirten ett pass på tävlingsbanan. Jag packade in i stallet och hann titta en liten stund på dom innan vi stallade in, och Hirten var så fin! Jag har nog aldrig sett henne så fin. Det kändes som en riktigt bra uppladdning inför tävlingsstarten dagen därpå! 
 
Tidigt på morgonen var jag upp och promenerade med Hirten. Därefter var det frukostdags och sedan var det dags att preppa inför starten. Hirten kändes väldigt coolt, trygg och lugn hela morgonen så vi hade verkligen bra vibbar! Programmet (FEIs inledande program för 6-åriga hästar) gick jättebra för Helena och resultatet blev 76,4%, vinst OCH ett Falsterbo-kval! Helt fantastiskt roligt!! Och ännu roligare är det eftersom jag vet allt jobb som ligger bakom. Det ska bli otroligt roligt att se dessa två utvecklas vidare och fortsätta följa med på tävlingar! 
 
Här kommer ett smakprov från bilderna jag tog på framridningen. Det kommer fler sen! 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|