Tävlingsvecka

Måndag och ny vecka, och just den här veckan är full med tävlingar hit och dit + en massa annat skoj! Det ska bli superkul, och min och Helenas hjärnor får verkligen testa sin logistikförmåga.. ;) 
 
På torsdag åker vi till Strömsholm med Hirtenlife. Där är nationaldagstävlingarna och Helena och Hirten ska tävla en sexårsklass. Det ska bli spännande och väldigt roligt! 
 
Under lördagen ska jag och Leon åka till Lotteräng och debutera LA:3. Bästa Helena kommer följa med och coacha! Det ser jag fram emot väldigt mycket. Leon behöver ju verkligen komma ut och utsättas för tävling och göra det mer "på rutin", så vi samlar på bra och lugna rundor helt enkelt! 
 
Dagen därpå, söndag, ska vi till Lotteräng igen - men med Lindy och Humlan. Humlan ska gå en MSVC med Helena och sedan rider hon Lindy i MSVB. Just nu ser det ut som att vi kommer hinna hem och byta häst emellan starterna vilket känns lite skönt, så slipper dom stå så länge i lastbilen. 
 
På måndag är det sista tävlingsdagen för den här rushen och då ska vi till Botkyrka för en MSVB. Puh! Det är verkligen roligt när det hela tiden händer saker och man måste hålla koll på flera bollar i luften, tycker jag. Jag blir lite mer skärpt och taggad då! 
 

Mellan tävlingarna får man passa på att låta hästarna vara just hästar och njuta av det underbara vädret! Finns inget härligare än att rida ut i strålande sol omringad av gröna träd och växter. ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej! Jag heter Pernilla Hägglund, är född 1996 och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm men kommer egentligen från Hudiksvall. Jag är diplomerad hästskötare och jobbar just nu på Stall Reje i Knivsta där jag också har min egna häst, fyraåriga Sir Leon. Här får ni läsa om mig, min häst och min vardag som hästskötare. Välkommen!
|